Måste ju ha solbriller nu när solen kikar ...

img_0430 (MMS)

Måste ju ha solbriller nu när solen kikar fram lite oftare ;)


Har vart och stökat på travet så milo är s...

img_4472 (MMS)

Har vart och stökat på travet så milo är supertrött så nu sover vi på altan i solen :)


Idag har vi flängt på travet och sen kom m...

img_9553 (MMS)

Idag har vi flängt på travet och sen kom malin hit och somna på soffan..  Nu är det bb innan jag ska lägga mig.  Hemskt lång och seg dag må jag säga.


Goodmorgon solstråle

img_2529 (MMS)

Goodmorgon solstråle


Nu sover min galning så ja ska hoppe i sän...

img_6724 (MMS)

Nu sover min galning så ja ska hoppe i säng jag med :)  Och puss på att jag har världens finaste killar!


Igår va de kaskenmys med ett gäng stjärnor!

img_5539 (MMS)

Igår va de kaskenmys med ett gäng stjärnor!


Gullisar

img_9358 (MMS)

Gullisar


Nu har jag hoppat ner med gnällfisen i sän...

img_6259 (MMS)

Nu har jag hoppat ner med gnällfisen i sängen, han hostar och har sig :(  Ska kolla klart på bb sen      är det väll sovning så jag överlever...


Min galna älskade pöjk

img_7129 (MMS)

Min galna älskade pöjk


kamel

Nu har mitt galna barn levt rövare sen han vakna imorse så nu sover han förhoppningsvis en timme så jag får andas ut. Vi tog en promme ner på jobbet och hem igen, tror ni han satt i vagnen? Svar nej. Så nu ska moder passa på att färga ögonbrynen och pyssla lite medans det är lungt ;)

Nu ligger tant helt utslagen i sängen. Tho...

img_9936 (MMS)

Nu ligger tant helt utslagen i sängen. Thobbe for nyss hem och mela har slocknat på soffan, tänker inte väcka na utan där får hon ligga..  Saknar min mys :)


Morgonmys med toker som har sovit hela nat...

img_4989 (MMS)

Morgonmys med toker som har sovit hela natten utan nå gnäll :)  Vi ska ta tag i tvättberget vi har här sen måste jag besöka ett solarium.


Har strutta runt med jessica hela dagen. M...

img_8942 (MMS)

Har strutta runt med jessica hela dagen. Men nu såfort man kom hem och blev ensam vart de ett fasligt gnäll på milo. Jag måste vara hemskt tråkig....


De va gott med ägg imorse -.-

img_2755 (MMS)

De va gott med ägg imorse -.-


godnatt

Nu är det läggdags, tack och lov för de. Natten som va sov Milo som en kratta så vi somna inte riktigt förns vi fyra tiden och klev upp vid 8. Han va supergnällig så efter gröten fick han sova i vagnen medans vi tog en promme till mamma i stallet. Ooooch efter den luren va de fullt ös tills typ nyss -.- Han har vart med Mikaela en sväng också medans ja va och fixa naglarna och sola lite,så han körde slut på henne med. Så nu ska jag hoppe i säng och sova och hoppas på att Milo gör samma sak =)

Men nadia gravid i åttonde månaden har väl...

img_6955 (MMS)

Men nadia gravid i åttonde månaden har väll hamnat på fel bb..


Nu har nyss abbe och johanna åkt hem och m...

img_2018 (MMS)

Nu har nyss abbe och johanna åkt hem och milo somna nyss här. Han är väll helslut efter allt bus på leklandet.  Fast de var nog roligare för oss vuxna ;)


Tjingeling. Igår blev de film och mys med ...

img_8333 (MMS)

Tjingeling. Igår blev de film och mys med bästa N. Fast jag snarkade väll halva filmen och har sovit som en stock inatt så nu är jag pigg som en mört ;)  Väntar  på tant jessica så ska vi nog fara till leklandet så mille får busa av sig =] blir nog kul för vilden :)


Blev sova säng länge idag, fast nu har fis...

img_2426 (MMS)

Blev sova säng länge idag, fast nu har fisen tröttnat så vi har vart upp å käka gröt så nu är det full rulle igen :) <3


Min fina duktiga.  Idag har han pekat på a...

img_7790 (MMS)

Min fina duktiga.  Idag har han pekat på allt och sagt däär där.  Han har lärt sig brumma med bilen och hur man tar sig ner från soffan själv ;)  Tänk att snart är de nån som fyller 1 år.  Fort har de gått.  Ikväll blir det mys med mina finaste <3


Smask

img_5570 (MMS)

Smask


Mysen ligger och kollar bolibompa, blir et...

img_4918 (MMS)

Mysen ligger och kollar bolibompa, blir ett bad sen sängen känner jag.  Sopslut mä oss!  Imorgon är det fredag och den här veckan har gått fruktansvärt fort trots att vi legat och sjukat för de mesta, skönt..


Han kanske inte ser så pigg ut, men han hä...

img_7017 (MMS)

Han kanske inte ser så pigg ut, men han hänger  å slänger just nu i gardinerna.  Tand nummer åtta är föresten  påväg upp;) ser så rolig ut.


Meen nu får vi bli frisk. Lillen vakna med...

img_6355 (MMS)

Meen nu får vi bli frisk. Lillen vakna med världens slemmigaste ögon, men de va bara låta de vara så försvinner de.  Och jag känner mig som en zombie och ser nog ut som en också. Somnar lite såfort jag sätter mig, så nu medans milo snarkar ska jag göra de med.    Igår när ja satt såhär han ja somna innan ja fick iväg nå, så slänger iväg dehär innan ja tippar omkull och hoppas på att va lite piggare när jag vaknar. Hej!


För jag har världens finaste grabbar

img_9364 (MMS)

För jag har världens finaste grabbar


Mys med finaste grabbarna

img_8586 (MMS)

Mys med finaste grabbarna


Gohjärtat är fortfarande snorig och hängig...

img_0227 (MMS)

Gohjärtat är fortfarande snorig och hängig.  Han liger och sover nu men när han vaknar är det väll full rulle förstår jag, Liam är här sidu!


Vill åka skotri

img_6685 (MMS)

Vill åka skotri


Min vilde till son är fortfarande uppe och...

img_5153 (MMS)

Min vilde till son är fortfarande uppe och stökar.  Tant mikaela är här och ska övernatta också. Blir sänken snart, är supertrött.


Ligger fortfarande i sängen med en trött fis.

img_4285 (MMS)

Ligger fortfarande i sängen med en trött fis.


Bästa damerna

img_0711 (MMS)

Bästa damerna


Har hållt på och tvätta och försökt packa ...

img_0698 (MMS)

Har hållt på och tvätta och försökt packa med mig allt till fjällen, vi åker imorn på förmiddan om ja förstått rätt ;) har väll packat med mig en miljon onödiga grejjer men de är ju som de är :)  Senare ska vi åka och handla upp oss så vi slipper de imorn. Sen är de bara mys med bästa killarna som jag kommer sakna.  Fast de ska bli skönt att inte behöva tänka på allt     .  Han får ju leka med liam hela helgen, de tycker han ju är superkul.  Men nu ska jag blunda ett tag med milo som redan somnat.


SMS-inlägg

img_5978 (MMS)


Nu har vi vart med mormor och handla massa...

img_6398 (MMS)

Nu har vi vart med mormor och handla massa tok bara. Sen kom liam förbi och lekte lite efter dagis.   Nu är de en trött milo som ligger och sover.   Vid fyratiden när tant mikaela slutar jobbet ska vi åka till syster hennes och fixa naglarna :)


Älskar dig över allt annat, finaste.

img_6933 (MMS)

Älskar dig över allt annat, finaste.


Nu är vi nerkrypen i sängen, ja inte mikae...

img_9388 (MMS)

Nu är vi nerkrypen i sängen, ja inte mikaela hansson då för hon ligger på soffan och sover som hon gjort sen hon kom typ ;)  Har så fruktansvärs ont i min rygg, kan knappt röra mig utan att jag håller på att gå av. Härligt.  Meen man ska inte klaga när man har världens finaste kille på höften hela dagarna :)   Men nu är de vingar av glas och snyggaste skarsgård på tv så ska dräggla lite på han innan jag somnar. Godnatt!


Mikaela är här och knådar ihop chokladboll...

img_1813 (MMS)

Mikaela är här och knådar ihop chokladbollar. Kanonis


Jag orkar inte

img_2345 (MMS)

Jag orkar inte


Nu ligger ja å kollar skräckis här i min e...

img_3628 (MMS)

Nu ligger ja å kollar skräckis här i min ensamhet men den spåra ju ur helt nu så får försöka mig på lite sömn då kanske.  Oooch ja längtar tills på torsdag när vi far till fjälls med ett gäng stjärnor.  Kommer sakna mitt gryn men han får leka med mormir nån dag :)   Men nu är de gonatt som gäller så ja orkar med allt stök imorgon.


Ligger med likillen min i soffan helt nyva...

img_3192 (MMS)

Ligger med likillen min i soffan helt nyvakna . Vi somna till i nästan tre timmar.  Vänta på bästa så ja får ta mig en dusch sen blire mys.


Myser med mina bästa killar. Hoppas både j...

img_8805 (MMS)

Myser med mina bästa killar. Hoppas både jag och mille är piggare imorgon.


Tröööööötttt är bara förnamnet

img_5255 (MMS)

Tröööööötttt är bara förnamnet


Mitt lillhjärta är fortfarande inge pigg. ...

img_2616 (MMS)

Mitt lillhjärta är fortfarande inge pigg. Eller pigg å pigg. Han har feber och vägrar äta men han är vildare än vanligt ;)  Idag ska vi städa å försöka röjja ur garderoben. Kanske måla över min kaffevägg-.- hEh


Så fin i håret

img_8826 (MMS)

Så fin i håret


RSS 2.0