måndag 27 äjpril

tjululu , då va man här igen då ;) händer inte allt för ofta ..

va sjuk halva förra veckan -.- men inte hindrar de mig inte ;)

i torsdags skulle jag bara vara hemma och ta de lungt etfersom jag inte va skit pigg , men vi 10 tiden ringde lopplaila , hos va ute och åkte med matte bulte josse och ligan , drack öl såklart , så jag kunde inte låta bli att följa med ^^
efter nån timme så hamna vi i en annan bil , bonden och massa sköna typer , skulel åka ut ech efterfesta i skutskär men va inte alls sugen på de satt de vart hemfärd vid 5 tiden -.- vaknade upp på fredagen med världens huvudvärk , ställde in mig på att vara nykter .. men inget slutar som de ska , vart bollan med bella bella och johanna , sen skulle vi ta oss till plaza , johnsson och putte skulle skjutsa oss men de vart att vi gled med dom hela kvällen ^^
så slutligen lördag , började groggandet vi 2 tiden ^^ satt först hemma med adde och chrille , sen åkte jag till stigslund till bello jonna bella koffe , pennan och ligan .. va grymt skönt väder så vi låg ute i gräset och drack öl . sen tog vi oss nångång iafl till aberg . sofie hade hyrt lokalen där .  helt okej va de väll . sen vart de hemhemhem sovsovsov !
och igår vart de lugna puckar ..

idag har de inte hänt nånting typ , skolan och häcka . gjorde om mitt val -.- för tredje gången , haha helt i onödan .
huhu , jag längtar tills på torsdag , tippar nog på sala ^^

hääj

20 april

tjululu , ska pracis sova , är helt död , men de är ju måndag så de blir lätt så ..
vart skolan idag , men sov över litegrann så vart sen . hade omval idag , tur de haha
de förra jag gjorde va mest på skoj ..  sen hade vi nå drama skit på Lkn och jag hamnade med Aryan och jocke ,
-.- jippie haha men Ayran fick ihop en fin historia om mig och joakim iafl -.-
sen vart de stan coh fika med sara tills hon skulle börja jobba :)

men godnatt iallafall då ,
ska läsa lite historia också nu , har prov på andra världrkriget imorgon ,
önska mig lycka till ;)

söndag och tröttmössa

tjululu

nu mår man som man som jag brukar på söndagar .
men de va värt de ;)  har haft en super skoj helg ^^

i fredags vart de hem till emma i bomhus , jag jessica emma anna och mela satt bara och kackla och drak ölf , sen kom gurra och skjutsade oss hem till osten i hille , så vart vi där till 2 ungeföär , för då kom gurra igen , så hängde vi med honom till söderhamn och tillbaka .. och då va man lite halvtrött -.- sen vart de hemgång efter de .

och igår vaknade jag som vanligt skit tidigt -.- så kom pappa och hämtade oss eftersom vi skulle ut till farmor och käka , men han komma in till stan innan jag ångra mig eftersom jag mådde lite halv risigt ^^ så vart de hem igen , fixilefix och hem till mela där de vart mera öl med jonna mela och bella , sen åkte vi med anton och peter till brynäs där vi skulle hem till marias kompiws ^^ men vart inte där specielt länge , sen for vi till nynäsgården men musiken hade dött och va bara tråkmånsar där så plingen kom och hämtade oss så åkte vi till osten , där de va nå fruktansvärt kul om jag får säga de själv , massa dansandes och underbara människor , de kan inte bli bättre . runt 5 tiden va de bara jag mela jonna jonte fref patrik och andrew kvar och patrik ville gå in och sova så jag mela och jonna knalla hem till mela där de vart nattmacka och sovning .

va helt död imorse men jag och lopplaila tog oss till hillerian och käkade sen hem till sängen igen , kom nyss hem nästan , ska ta en promis seb blir det dusch och sova .. skola imorn ! wuhuu

godbye

AAH haha där glömde jag berätta om min och bellas film vi gjorde igår ^^
tagning 2
action
tugga på träd
de är sparv , de har suttit en sparv här , jag känner de ..

.

hejhallå ..
de är ungefär godnatt som gäller nu , klockan är snart kvart över tre -.-
jag som skulle gå och lägga mig i tid tänkte jag men , nej vad de inte vart så .
har legat och kollar på the reader , uh skit sorglig och bra (Y)
tur att vi är ledig imorgon också FÖR DÅ BLIR DE SÄNGEN KL 9 !!

godnatt

12 april

då va de söndag igen , tar väll lita snabbt och berättar va jag har haft för satyg för mig dom senaste dagarna ;)

i torsdags packade jag mig hem till bella , eftersom jag skulle sova där i helgen , så vart de än runda på stan och handla lite sen hem till henne och koka ihop mat , vilket bella är bäst på ^^ haha sen började groggandet och vi åkte hem till stolt i bomhus sen vi 2 tiden vart de ungefär hemgång efter ett tag ..

i fredags vakna man vid 10 tiden , gick upp och tog en snabbdusch sen till bomhus för då va de morfar som fyllde år , så man satt där lagomt sliten och förökte hålla mig vid liv .. sen åkte vi som tur var därifrån efter nån timme . så följde jag med hem och dsuchade igen och sen hem till bella . fixelifix och sen till eken på norra , satt och spelade poker och drack grogg till 11 typ sen drig vi hem till sofie i aberg och sen när vi skulle dra därifrån hem till niclas så trodde vi att de fanns en bankomat i aberg , vilket de inte gjorde så vi hade inga busspengar men så flörtade vi med chafförn så vi skulle åka emd ner på stan och ta ut pengar där , och medans jag satt kvar och väntade i bussen så fick bella springa runt halva stan för att hitta en bankomat som va i funktion haha stackarn . och sen så missade vi ändå bussen till åbyggeby så celina och mika gled förbi så vi fick skjuts av dom , och sen hos niclas vart de massa buzz och tok , shoie kom och hämtade och skjutsa hem oss vid 6 tror jag , och då kan jag lova att jag va död -.-

och då lördag ! vaknade vid 3 , trode den va mindre men icke sa nicke så de vart typ sängen till 5 sen gjorde jag ett ryck och gick upp och duschade , sen vart de en återställare på de så va man som en ny människa .. så drog vi hem till nån tjej i aberg som jonna och ligan va hos , vart inte där så länge men efter de så hamnade vi iafl på nynäsgården ( uh väcker gammla minnen ;) ) haha men där va de välle tt jävla drag , hade skitkul iafl . sen drog jag jonte jonna och bella till slottet , sen vet jag inte när men vi kom iafl hem till bella ..

så idag är man väll inte allt för pigg , skönt att man är ledig imorn och tisdag oxå . men nu blire film iafl pöss


torsdag 9 äjpril

måste ju börja med att säga grättz till sara som fyller 18 år idag , nu får hon köpa cigg coh folköl !!!

igår vart de lungt iafl , tog en liten promis vi 10 tiden , även fast jag har så ont i rumpan att jag knappt kan gå och regnet öste ner (Y) haha gick hem till kalle och snacka lite skit med , trevlans .

i helgen blir de sovning hos bella eftersom henner päron är på äventyr .
så nu måste jag packa lite grejjer då , de kommer sluta men packning för en hel månad om jag känner mig rätt .
och ikväller blire nog partaj vetty . fredde och kära pontus ringde imorse och väckte mig och dom va redan i full gång ;)
haha pojkar ...

och på de kan jag inte mer än att skratta åt dig . du är pinsam !

nu ska ingenting få förstöra hejhopp !  <3

skitskitsskit

ÅH ..  ingenting går som man vill .allt var bra tills för nån dag sen .
Men vad kan man förvänta sig av sånna som dig  ? 

Man ska inte hoppas på förmycket



                                                                                                          <3

8 äjpril

Godmorgon godmorgon , nu ligger jag här i sannas säng och ska snart leta reda på barnie , tror hon ligger nere på soffan , haha hon orkade inte med mig ..
igår vart de iallafall film hemma hos celpan med henne sara elin mika och ling , sen hem hit och sova .
sara ska på möte snart och jag ska väll ta mig hem och duscha osv . sen kommer boysen från uppsala så då blire till att umgås med dom ^^ haha ska till mormor oxå tror jag ;O

men nu ska vi packa oss av båten som bärsa brukar säga bääj


IHHU

ÅÅÅH  !!!
jag är helt glad :D haha
vet inte varför men bra äre :D
nu ska jag iafl ta mig till bulten sen ska jag
och melabarn cykla och sola och prata
, haha eller jag kommer då prata på som aldrig förr !

men en behövlig dusch innan de ;O 

gulligull

du är så jävla snygg !

mhm , de va nog de vettigaste orden som kom från mig igår ;O

och som vanligt när jag är bakis vaknar jag såhär runt 7 ;O
vart iafl skapligt kul igår , eller jag hade kul om man säger så . jag och sara bestämde oss för att cykla in till stan igår haha hon från valbo coh jag från byn ^^ fick välja mellan två helt risiga cyklar som jag hade här hemma , den ena med punka och den andra med snett styre och dåligt med luft , jag valde den med styret haha så typ när jag va i strömsbro så dumpade jag cykeln hos bulten så fick han och mikaela vara så snäll och skjutsa mig till tågstationen , där jag skulle möta sarabarnet och sen elin cellpan bärs och ligan . och jag kan ju inte säga att dom va speciellt snygg , haha bärs kastade bort sin ena sko som han hade med sig hem , den andra kan jag tänka mig vart kvar på båten eller nått ?

så boyzen trängde in sig i lingens bil och vi i bultens , så bar de av mot hille , sen skjutsade ling oss till celina för att fortsätta partajjandet , och de va ungefär där de vart svart haha har iafl ett minne av att Robin hä,mtade mig vid time , och sen vaknade jag hemma imorse iafl så jag måste ju ha kommit hem iafl -.-  och de  va ungefär där "du är så jävla snygg" kom in haha  bradär dd !

idag  kommer mamma hem oxå , skönt !
vet inte om jag ska vara med barnie idag .
han värkar ju inte för glad ;O
men nu äre atlas och ett snack med mela
som gäller !! baaj

härliga söndag

skönt att vakna upp en söndag utan att vara bakis , de va inte igår .
vart lugna puckar igår , somnade hur tidigt som helst , va helt död efter fredagen  -.- 

nu har jag nyss duschat , ska väll fixa till ma lite sen ska jag möta fullast som kommer direkt från kryssningen , och då blir de massa öldrickandes ^^ de är ju trots allt lov :D

imorn kommer madre hem och de ser förjävligt ut här hemma så jag måste väll städa lite känner jag , bääjbääj

4 äjpril

godermorgon , lite lagomt risig och ont i huvet .
kom hem från fredrik för ett tag sen , så ska väll ta ett ryck och hoppa in i duschen.

igår vart de iafl sjukan en sväng och kolla på lillebruur , haha han hade en jävla massa hår den rackarn .
sen åkte jag hem och bytte om osv sen bara de av in mot stan för att möta sarabarnet , gick upp till thomas en snabbis sen hem till fredrik och börja öla . sen kom bella över oxå , haha sen skulle bella kolla till kf sen vart de määx .
sen skulle jag igentligen åka hem men åkte ehm till freddes kompis i aberg istl , sen vart de massa fram och tillbaks mellan fredde och han men tillslut så hamnade vi hos fredrik iafl , satt och drack vin och pratade massa strunt , så fick jag nå ryck och vart helt sur -.- så råkade jag ringa skånebarn , så då fick ju den stackarn ut för allt haha men rätt åt han ..  och sen på nått konstigt sätt så hade jag somna inne på toalettgolvet , så de är där jag har spenderat min natt . sen när johan kom hem imorse så vaknade jag och la mig i sägen men då börja ju han oxå dryga och hälla vatten på mig ;( sen kom stefan och skjutsa hem mig ..

coh ikväll tippar jag på att de blir hillerian höhö med massa såång :D va längesen man va där nu .
men duschän bye

3 äjpril

godmorgon ^^ äntligen fredag !
veckan har gått väldigt fort om jag får säga det själv .
nu ska jag iafl ner på madres jobb och filura lite sen får jag se om
jag åker till sjukan en sväng , plött kom ju igår ..

sen blirede barty ikväll , känner på mig att de kommer bli en trevlig kväll ^^
plus att barnie kommer idag ! haha

men nu tutar söder så får skynda , bye

1 april

hej mina barn , nu när man inte har nånting för sig så kan man ju ta och säga nå vettigt kanske ..
har nu kämpat mig egenom 3 slitsamma dagar i skolan :O nej inte riktigt så , har vart film i skolan hela veckan , och den kommer fortsätta så -.- så jag lider inte så mkt .. men imorse åkte jag hem direkt när jag kom till skolan eftersom jag mådde nå grymt illa .

idag har jag fått träffa sara min son ^^ vart ner och fika med henne en snabbis sen traska vi hem till eken och grogga lite , vinna över dom på poker och lite annat skojj .
men nu ska jag iafl försöka sova satt jag kommer upp imorgon , inte ha nå problem med de , men den här veckan har vart riktigt hemsk haha . lov nästa vecka så man får ta igen sig (;
men som sagt godnatt


 


RSS 2.0