helg

då lär man väll  ta och berätta vad som har hänt såhär i början av helgen :D haha
ja i torsdags åkte jag hem till gustav och drack lite vin med han, sen kolm niklas och mela och plocka upp oss så åkte vi hem till celina där elin satt helt ensam. vart där till 12 nångång då gustav skulle ut , så de vart en taxi till åbyggeby för mig , hem till niclas, somna ganska på direkten när jag kom dit , haha trevligt sällskap man är :D  haha
sen igår kika jag runt på stan med elin , sen vart de hem och fixa till sig lite så skjutsa mamma mig till andersberg , hem till elins bror marcus , haha hade nå grymt kul , är så jävla längesen man festa med eddie och co. jonsson ling och arne kika oxå förbi :) sen tog jag sista bussen till åbyggeby , så hämta niclas mig vid skolan så åkte vi hem till han och knoppa :D kom nyss hem därifrån , han skulle ut och åka skotra tror jag , för la se vad som kvällen har att bjuda på ?
och nu ska ja kika film.

hörs och syns

godmorgon

vaknade nyss hemma hos celina med henne och elin , ska laga mat nu , blir makaroner och korv :) haha

ja igår medans celina jobbade så åktre jag och elin hem till emma och jocke i hille , satt där och prata och elin skrattade gott. Sen åkte vi hem till celina igen efter hon hade slutat , så vi käka lite fort sen bar de av till bomhus hem till steken och eddie , satt där till två på natten och bara skratta haha :D dom är ju så jävla skön, te.x eddie spilde ut en grogg på golvet , så han hämtade mopp och skurhink för att torka upp , och vem om inte Eddie lyckas välta ut hinken med vatten 4 gånger ? tillslut fick ju elin hjälpa blöta eddie :) sen packa han ihop sin data och skulle promt hem så vi skjutsa han till sörby sen skjutsa vi hem steken igen sen vart de hem till celina , somna som en stock .

Jaja , nu ska ja väll packa ner data och skit och åka hem snart , haha har nästan inte vart hemma på hela veckan .
så hej så länge ;)

cellans place

hejsan , haha länge sen som fan nu -.- ska börja skriva igen snart :D måste ju få mig en design tycker ja :D haha inte så kul den här standard . men iallafall så rullar de på som vanligt :D går i skolan och de går finfint :] men den här veckan har jag inte vart där . har blivit sena nätter . har nämligen vart med elin coh celina hos celina på brynäs, har ju mäst blivit datan och hemsökta hus hela nättrna istället för att sova haha toppen , men nästa vecka drar de igång igen :) har gjort valet nu oxå . vart fordon , textil bygg och handel , allt PRIV förutom textil .. hoppas man kan komma in nånstan i år då  haha :) men de tro jag :)

Jaja celina börjar iallafall jobba om en timme typ, får se vad jag och elin hittar på då , kaknske jonsson orkar med oss eller nånting :) imorgon kväll ska ja nog vara med niclas , kolla film och så :) sen blir de lungt i helegn :) men nus akja göra nått skoj hej så länge


RSS 2.0